Погода:
Киев сегодня
Киев
Донецк
Одесса
Львов
Харьков
Санкт-Петербург
Москва
Сегодня Завтра
НБУ
НБУ Межбанк Наличные
EUR
26.18
USD
23.49
RUB
0.37
EUR
39.04
USD
36.57
RUB
0.34
EUR
29.22
USD
26.07
RUB
0.46
На ForUm’е прошла конференция с Дмитрием Корчинским
Дмитрий Корчинский
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
0/5 (0 голосов)
22 июля на ForUm’е состоялась онлайн-конференция с политиком, лидером «Братства» Дмитрием Корчинским.

Во время общения с нашими читателями он рассказал о своем видении политической борьбы в Украине и многом другом. Предлагаем вам текст конференции:

- 487: Добрый день Дмитрий! Как вы считаете, сколько осталось еще доллару и на сколько сильно это повлияет на Украину? Я читал про вас и знаю что у вас есть очень большой опыт выживания в разных экстремальных условиях. Было бы очень замечательно если бы вы в своем видео блоге или на сайте баратства поделились своим опытом.

- 1. Вже більше ста років долару пророкують вірну і скору смерть. Дефолт США, яким нас нині лякають, вже мав місце, якщо мені не зраджує пам»ять, у 1987 році. Нічого страшного не сталося. Продовжуйте накопичувати у доларах.

2. Досвідом поділюся.

- Андрій: Пане Дмитре, дайте, будь ласка, свою оцінку подіям навколо справ проти Тимошенко та Луценко. Чи то влада несвідомо робить з них національних героїв, чи то просто безглузда, недолуга помста, як Ви вважаєте?

- Це, безумовно, помста. Луценку я співчуваю через силу. Коли він, будучи міністром внутрішніх справ, саджав наших людей та інших учасників акцій вуличних протестів, я мріяв, щоб він відсидів стільки ж, скільки кожен з них.

Щодо Тимошенко, мені здається, влада має іще і такий розрахунок. Колись має дійти до розірвання укладеного нею справді дуже невигідного газового контракту. Якщо судом буде визнаний кримінальний характер укладення цього контракту, то то це значно полегшить дії щодо апеляції в міжнародних інстанціях, або, якщо до цього не дійде, просто в психологічному протистоянні з Газпромом.

- ктулха: У Вас было мечта погибнуть от ракеты с русского вертолета. Она не исчезла?

- Гадаю, швидше у росіян щезнуть вертольоти.

- Borys: В мене є пропозиція/вирішення російськомовного питання. Все дуже просто: Донецьку та Луганську дати повну автономію, хай би там і без трусів ходили, розмовляли б російською, закачували б силікон куди хочуть і т.д., але області (районні центри та села Донеччини та Луганщини) мають бути українськими! і хай їздять вчаться до кацапії і тягнуть до себе кацапів, але за межами цих міст-автономій буде Україна

- Всі донецькі та луганські автономісти давно мешкають у Києві, на Печерську, у Кончі-Заспі та Межигір»ї. Навіщо їм автономія, якщо вони вже мають усю Україну?

- М: Скільки заробив за «Про те»

- Якісь жалюгідні копійки. Фактично, програма «Про те» була моєю безкорисливою допомогою українському народові, і його наккращій частині, гладачам вечірніх випусків новин.

- Обормот: На территории Украины периодически производятся исторические исследования. Ваша команда принимает в них участие?

- Колись ми цим займалися, але згодом дійшли висновку, що історію цікавіше робити, аніж вивчати.

- Обормот: Как Вы относитесь к роли Украины в начале диалога - точнее, его разумного восстановления - между Кавказом и Москвой?

- Україні не потрібен ніякий діалог між Кавказом і Москвою. Доки Москва має фронт на Кавказі, ми не маємо фронту в Криму.

- Володимир, Харків: Чи ви розумієте, що ви зрадник націоналістичного руху? І ваші сьогоднішні потуги на політичному грунті рівні нулю?

- Я не можу бути зрадником того до чого ніколи не належав. На жаль, на політичному грунті України безплідні усі.

- usum.org: Скажите, а куда вы пропали?

- Я не пропав. Це просто багатолітня звичка до конспірації. Я завжди поряд. Але так, щоб це було непомітно.

- Дима: Вы не собираетесь принести извинения всем православным христианам за то что устроили нападение на святая святых – Киево-Печерскую лавру. Ни один бусурманин не позволил бы себе избивать монахов......

- «Приносят извинения» атеїсти, а у християн принято каятися. Я каявся двічі: за те, що захопив, і за те, що не утримав.

- Казимир: Кого из украинских действующих политиков Вы лично уважаете сегодня?

- Багатьох люблю, але нікого не поважаю. Окрім того, я колись дав собі слово нікого з українських політиків не хвалити безкоштовно.

- Харьковчанин: Как вы относитесь к русскому шовинизму-фашизму в Украине?

- В Московській державі в усі часи саме росіяни були найбільш дискримінованою, упослідженою частиною населення. Вони завжди слухняно терпіли всі знущання з боку інородців при владі. Ними завжди затикали прориви у фронтах і дірки у греблях. І лише в Україні ми зі здивуванням бачимо, що ці вівці ричать як собаки. Втім, у цьому немає нічого дивного. Русскій чєловєк може любити тільки того, кого боїться. Нас не бояться, тому і не люблять.

- Борис: Как вы смотрите на то чтоб тягнибоковские ублюдки пришли к власти и отделили все подаренные территории тоталитарного режима, а это крым, Западная Украина, Донбасс…

- Було б не погано, щобтягнибоковскіє ублюдкі прішлі к власті, але здається вони не збираються відділяти жодних територій, навпаки, хочуть щось іще забрати.

- Нана: Что вы думаете о партии «Свобода»? Не кацапские ли это работнички? Стоит ли в ближайшее время готовиться к грузинскому варианту отношений с Москвой? Уменьшится ли угроза для Украины с уходом из Кремля Путина?

- До партії «Свобода» я ставлюся з ніжністю.

Нас очікують великі проблеми у стосунках з Москвою.

Якщо Путін піде - нічого не зміниться. Москва - вічна загроза нашій свободі. Незалежність України може бути проголошена тільки на руїнах Кремля.

- Рината: Каковы ваши мотивы для довольно бурной общественной жизни? Для чего раскручивается бренд Д.Корчинский? Будите баллатироваться на следующих президентских выборах и почему не участвовали в предыдущих? Спасибо.

- Єдиний мотив - це мій склочний характер. Бренд «Корчинський» неможливо використати на виборах. За таке не голосують.

- Юрий, Днепропетровск: Как Вы относитесь К свободе обладания огнестрельным оружием обычными адекватными гражданами?

- Цілком поділяю другу поправку до Декларації незалежності США: «право громадян на володіння зброєю не може бути обмежено».

- Антон: Скажите, пожалуйста, какая альтернатива обществу потребления?

- Суспільство жертовності. Християнське суспільство. Відсилаю Вас до базового тексту «Маніфест православної революції».

- Олександр: Дмитро! А чи не набридла Вам роль попа Гапона як професійного провокатора для дискредитації усього, що протистояло та протистоїть антинародній владі, з якою Ви завжди колаборували?

- Брате, я мав, можливо, трохи занадто бурхливу біографію. І Ви, мабуть, один з потерпілих, або родич терпілих. Не можу обіцяти матеріальну компенсацію Ваших збитків, але якщо Ви звернетеся до мене в приватному порядку, обіцяю кілька цінних порад на подальше.

- 1945: Каково Ваше отношение к галицкому и украинскому бандеро-нацизму?

- Я дуже люблю бандеро-нацизм. Полюбите і Ви, коли трохи звикнете.

Александр: Приднестровье, Абхазия, Чечня? Что это. Украина официально не участвовала в этих конфликтах (гражданских войнах). Не кажется ли Вам, что Вы военный преступник, убивали людей другой национальности исходя из личных взглядов и убеждений?

- Друже, я пацифіст. Це слово співпадіє зі словом «прєступнік» лише чотирьма літерами. Це менше, ніж на 50%.

- Валерий: Как пробудить в людях национальное самосознание, как их убедить в том, что без чувства патриотизма невозможно построение государства и нельзя жить по принципу «ворует и нам дает...»? Может ли опозиция стать единой в преддверие уголовной диктатуры? Ведь рассчитывать на честные выборы не приходится. Стоит ли идти на выборы?

- Національну самосвідомість пробуджують в нас ті, хто намагається нас принизити. Тому нині вона зростає. Нікого ні в чому не потрібно переконувати словами. Люди йдуть тільки за сильними вчинками. Не завжди за успішними. За сильними стражданнями теж ідуть, як шли за християнськми мучениками, як ми нині орієнтуємося на УПА, яке було винищене. Ті хто відпиляв голову ідолу Сталіна зробили більше, ніж вся парламентска опозиція. І сміливих більшає.

Я не цікавлюсь виборами. Один добрий страйк важливіший за найкращий успіх на виборах.

- статист: Люди! Вы действительно сошли с ума,спрашиваете совета у недоучившегося возомнившего себя новым Махно, маразматические идеи у которого вызывают смех

- Друже, я цілком поділяю Ваше обурення. Але вони завжди за такими йдуть. Святий Петро - рибалка, проповідував те, що викликає сміх: що теслі воскресають. Мухаммад - взагалі не вмів читати, проте вважав себе останнім пророком. Гітлера - навіть не прийняли до художньої акадамії: єфрейтор щось там вказував генералам. А що зробиш!

- Казкар: Ваша ідеалогія - християнство, як ви самі колись казали. А ось як би ви модернизували сучасне православне християнство, якби мали таку можливість? Яке б місце відвели йому у житті людей? Які права мала б церква, в діяльність чого вона б втручалася? Які найближчі дати ви вважаєте сприятливими для початку революційної діяльності?

- На жаль, на Ваші питання неможливо відповісти коротко. Бо доведеться почати з роз»яснення базових термінів. На сайті «Братства» багато матеріалів з тем, які Вас цікавлять. Найближча зручна дата: 14 жовтня цього року - Покрова Пресвятої Богородиці, українське парамілітарне свято. Всі звикли в цей день конфліктувати з (як написав мені один коментатор) правоПОХОРОНними органами.

- Aslan: Як ви відноситесь до люстрації?Якщо вона вона відбулась, ви гадаете її пройшли?

- Ставлюсь добре. Пройшов би.

- Обыватель: Любопытно Ваше мнение. Если бы смена существующего ныне в Украине коммунно-номенклатурного режима пошла по сценарию» Чили 1973»- каков процент населения поддержал бы этот процесс?

- 90%. Всі мріють, щоб з неба на вогняній колісниці спустився Піночет, покарав начальство, виправив економічні покажчики і впровадив справедливість.

- Адвокат: Сегодня адвокаты с гособвинителями-прокурорами не на равных в суде! Посмотрите что творится в районных судах. Разве это нормально? Ведь в такой ситуации может любой оказаться!

- Ви маєте рацію. Дяка Богу, нині під судовий прес потрапляє дедалі більше впливових людей. Отже стає більше зацікавлених змінювати судову систему, розширювати права адвоката в процесі, впроваджувати присяжних, тощо.

- Пенсионер: Как можно повысить престиж украинского языка в Украине? Ведь сегодня мы плетемся в хвосте почему-то.

- Створювати шедеври українською мовою. Я саме цим і займаюся.

- Анатолий. Одесса: Как вы считаете: имеет ли право на существование Автономная Республика Крым? Я считаю, что Крыму надо вернуть статус обычной области, как и было раньше!

- Більшість кримчан мріють про ліквідацію автономії. Крим має буди демілітаризованим і деполітизованим.

- Филолог-историк: Когда в Украине появится украинская государственная гуманитарная политика? Разве с этими табачниками это возможно?

- Табачник - небезпечний. Бо він найкраще розуміє, як важливо отруїти свідомість наших дітей, і робить це за допомогою тисяч чиновників-освітян. Боюся, що ще довго державній гуманітарній політиці нам доведеться протиставляти гуманітарну політику народу. Потроху ми це робимо - розповсюджуємо методички від «Братства» серед вчителів, але на всіх сил не вистачає. Сподіваюся, що з нового навчального року ми почнемо більш масштабну шкільну саботажну акцію.

- Украинец: Дмитрий! Как вы считаете надо наказывать нерадивых чиновников, которые умышленно или по недоумию дают указания красить скамейки, урны, заборы, стены туалетов в цвета национального флага? Конилов это поддерживает. А вы?

- Я принципово не підтримую нічого, що підтримує Корнілов. Інакше навіщо він був би нам потрібен, якщо я вже все це підтримав?

- Атас: А что насчет распада Украины в 2013 году?

- Ми вже відмінили цей проект. Вирішили, що тепер буде розпадатися Російська Федерація.

- Семен: Скажите, а куда вы пропали в 2005 на Софийской площади когда избивали ваших подчиненных из УНА-УНСО?

- Сьома, я залишив УНА-УНСО у 1997 році, і відтоді не мав до неї жодного стосунку, щоб не заважати. Здається, їх ніхто не бив. У 2005-му вони непогано годувалися при тодішньому міністрі внутрішніх справ Луценку (це не із заздрості).

- Владимир : Дмитрий, здравствуйте! Спрошу Вас как человека стильного и современного.Скажите,сколько времени на Ваш взгляд, нашей страной будут управлять
«босяки»?

- На цих босяках непогане взуття з страусячої шкіри. Гадаю - роки два-три.

- ALWAS: Вы, видимо, человек воинственный. Янычар. И агрессивный.

- Тільки коли надувають щоки перед дзеркалом.

- Хм: В 2004 – кандидат в Президенты Украины? То есть - гражданин Украины? И «лично участвовал в военных конфликтах в Приднестровье, Абхазии и Чечне»?! Значит Кучма соврал заявив (в свое время) что в конфликте в Чечне украинских граждан нет и, фактически, Украина таки учавствовала в конфликте в Чечне! В качестве кого?! Ты зачем нам - украинским гражданам, устроил эту головную боль?!

- Так, друже. Мені, як і тобі, не поталанило - я громаданин України, а не Люксембургу. Але я ніколи ні в чому не брав участі «лічно». Щодо головного бюлю: я вважаю, що тільки тоді, коли в українських громадян болить голова, вони відчувають, що вона в них є.

- Адвокат: Как Вы относитесь к бывшему адвокату Инне Богословской? Я просто удивляюсь как Инна могла быть адвокатом в своё время! Это же такое ничтожество сегодня! А если бы с ней так как с Тимошенко?

- Гадаю, вона вже років 15-ть кожну хвилину мучиться питанням: і чому все це дісталося цій Юлі, коли є я?!Я їй співчуваю. Вона мій улюблений політик-жінка після Тимошенко. І може після Вітренко.

- Украинец: Болит душа за Украину и украинцев, что таких уродов привели к власти! Что будем делать?

- Відповім як Сталін: завидовать будем. Знайти по собі і влитися у страйковий комітет, бригаду, релігійне братство, воєнізоване формування (тільки не в партію!), і вигризати собі місце під сонцем. А коли трапиться нагода - чергова дестибілізація - не упустити свого шансу, як Ви це зробили в 2004 році.

- Одессит Иван Петрович: Дмитрий! Я Вас не понимаю и Ваших политических взглядов. Вы можете конкретно и кратко сообщить своли политические взгляды на Украину и нашу действительность?

- Мій погляд такий: ситуація в Україні чудова. Слабка влада, яку ніхто не любить, і мляве суспільство, яке не любить само себе. Розкішна нагода ризикнути для будь-яких авантюрних особистостей та контрсистемних груп.Інтернтеюзери! Ви голодні, розуті, роздягнуті, але на Печерських пагорбах лежать найбагатьші пасовиська. Вперед!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
Комментарии (0)
Войти через: