Время 12:09  Дата 10.02.2016

Семенченко подает на Шокина и Матиоса в НАБУ


Как рассказал на своей странице в социальной сети депутат Семен Семенченко, он собирается в среду, 10 февраля, прийти в Национальное антикоррупционное бюро Украины и подать заявления на прокуроров - Генерального Виктора Шокина и Главного военного Анатолия Матиоса.


"Сьогодні йду в НАБУ. Буду подавати заяви щодо Шокіна і Матіоса і туди. Подивимося як буде працювати новий орган. Реакції на вчорашні заяви Самопомочi від прокуратури - 0. Напевно парламентська партія заявляюча про незаконні дії керівництва Генеральної прокуратури - це така дрібниця, яка не варта уваги. Все передбачувано... Головний військовий прокурор Матіос готує "брифінг", на якому , впевнений, ми знову почуємо про "християнський обов'язок" і дізнаємося багато цікавого про Семенченко і Самопомiч... Хоча придумати щось крутіше "обсасывания трубок" "страшними насильниками" з батальйону Торнадо у виконанні головного військового прокурора напевно вже неможливо. Досі згадую той, вже легендарний ефір на Шустері. З зачитуванням показань, тремтінням у голосі і скупий прокурорської сльозою... І бурхливі тривалі оплески представників РФ в ОБСЄ які слово в слово цитували все це в своїх спічах про "негідників з добровольчих батальйонів"", - написал Семен Семенченко на своей странице.

Напомним, что во фракции "Самопомич" утверждают, что Генеральная прокуратура ведет незаконные следственные действия в отношении народного депутата Семена Семенченко. Следователи якобы устнавили за ним наружное наблюдение и прослушивают телефонные разговоры.

 



Адрес новости: http://siteua.org/n/591410