Время 10:45  Дата 16.02.2020

"Слуги народу" переглянули політичну філософію партії


Під час з"їзду політичної партії, ухвалили низку рішень - нова ідеологія та власне телебачення


Нова ідеологія та власне телебачення. "Слуги народу" - змінили статут і переглянули політичну філософію діяльності партії. Низку рішень ухвалили під час сьогоднішнього з"їзду.

Яких саме? - знає Даніїл Снісар.

"Другий поверх - наш. Скоро нашою буде вся країна!", - для своєї партійної діяльності, "слуги Народу" довгостроково винайняли у комплексі "Парковий" цілий поверх. Там облаштують штаб. Змінюють у провладній політсилі й ідеологічні принципи. Замість радикального "лібертаріанства" сповідуватимуть "український центризм".

Олексій Корнієнко, народний депутат, голова партії "Слуга народу".

"Ми будуємо країну, в якій панує мир. Ми говоримо в першу чергу про повернення територій та людей в незалежну Україну. Але в широкому сенсі, ми говоримо про громадянську і суспільну злагоду. Про подолання розколів. "Захід - Схід", наші - не наші, російськомовні - украиноязычные, подолання розколу на "ватників та вишиватників".

Про повернення миру говорив й Василь Савін. Чоловіка звільнили під час обміну полоненими наприкінці грудня. 5 років його тримали в Макіївській колонії. Виступив із зверненням до делегатів: взяти на облік партійні осередки, створені у місцях незаконного утримання наших громадян на непідконтрольній території.

"И сегодня, несмотря ни на какие перепоны российских спецслужб, Донецких коллаборантов, - мы все таки получаем сведения из Донецкого следственного изолятора, из Макеевской колонии, что партийные организации - работают. Мы вернемся в Донецк легитимно. Может быть даже этой осенью с выборами", - наголосив Василь Савін, звільнений полонений.

Після низки кадрових змін у складі політради партії "слуги" оголосили про участь у місцевих виборах 25 жовтня. Обіцяють відкритий конкурс на посади у регіонах. Також у партії працюють над створенням власного інтернет-телебачення.

"Тестово запрацює у березні місяці. У нас буде така імпровізована студія в кулуарах Верховної Ради і тут. А також будуть виїзди в регіони. Ми думаємо над ведучими. До речі, деякі наші народні депутати в минулому були журналістами. Тому вони також можуть підключатися", - наголосила Євгенія Кравчук, народний депутат, керівниця пресофісу партії "Слуга народу".

Що ж до роботи парламентської монобільшості - увімкнений турборежим змінювати не планують. Крім того, у керівництві партії не бачать підстав для розпуску парламенту. Вірогідність цього, кажуть - не більше 15 відсотків.



Адрес новости: http://siteua.org/n/662581